Мантил ChemPRO Арт.260-хемпро

Мантил ChemPRO Арт.260-хемпро

  • Description

Description

Антистатик комбинезон, отпорен на масла и киселини, водоодбивен, сива боја. Состав: 64% полиестер, 35% памук, 1% графитно влакно 245 gr/m2 EN 13034 type 6