РАКАВИЦИ ОТПОРНИ НА ПРЕСЕКУВАЊЕ Syber dot Арт. 1P017

РАКАВИЦИ ОТПОРНИ НА ПРЕСЕКУВАЊЕ Syber dot Арт. 1P017

  • Description

Description

со стаклени влакна со топчиња Премиум ткаенина отпорна на посекотини која овозможува супериорна заштита на максимално ниво 5. Дополнителните ПВЦ точки на дланката го подобруваат зафатот и овозможуваат допопнителна сигурност при ракување со остри предмети. AS/NZS 2161 .2 AS/NZS 2161 .3 AS/NZS 2161 .4 ANSI/ISEA 105 – 2016 CUT Level (A4) EN 388:2016 – (3.4.4.2.D.) CE EN 420 EN 388:2003 – (2.5.4.2.) EN 407 (X.1.X.X.X.X.)