Чизми електроизлоацони 20KV Арт.316-н

Чизми електроизлоацони 20KV Арт.316-н

  • Description

Description

Наменети како дополнително средство за заштита во електрични постројки каде напонот е над 1000V.Се носат над нормални обувки. мKS Z.B1.303