ESD маица бела боја арт.2МА024-БЕЛ

ESD маица бела боја арт.2МА024-БЕЛ

  • Description

Description

Mаица антистатик со кратки ракави.

Дишечка и удобна маица.

Материјал: памук/антистатички влакна.

EN ISO 9001:2015