ESD маица црвена боја арт.МА024-ЦРВ

ESD маица црвена боја арт.МА024-ЦРВ

  • Description

Description

Mаица антистатик со кратки ракави.

Дишечка и удобна маица.

Џеб на градите со ESD ознака.

Материјал: памук/антистатички влакна.

EN ISO 9001:2015