ESD мантил бел арт.2М006-БЕЛ

ESD мантил бел арт.2М006-БЕЛ

  • Description

Description

Бел антистатик мантил кој е наменет за работа во чиста соба.

Мал лев преден џеб и два странични џеба.

Затворање со копчиња.

EN ISO 9001:2015.