ESD мантил плав арт.2М005-СПЛ

ESD мантил плав арт.2М005-СПЛ

  • Description

Description

Плав антистатик мантил кој е наменет за работа во чиста соба.

Мал лев преден џеб и два странични џеба.

Затворање со копчиња.

EN ISO 9001:2015