ESD комбинезон за чиста соба арт.2КО019

ESD комбинезон за чиста соба арт.2КО019

  • Description

Description

Комбинезон со прикачена качулка, делот кај увото заштитен со мрежа, раглан ракави за удобно движење.

Со еластична лента во половината, патент ( преклопување ), на ракавите и доле на нозете со копчиња на притискање.

EN ISO 9001:2015