Капа-качулка кожна за заварување Арт.4ка019

Капа-качулка кожна за заварување Арт.4ка019

  • Description

Description

Изработена од говедска кожа, огноотпона. Погодна за заварување. Обезбедувазаштита на пределот на главата и вратот.
Class 2 за заштита при заварување.
EN ISO 11611 Class 2 (A1)