Маска за дишење FFP1 NR Арт. 453-ХВ

Маска за дишење FFP1 NR Арт. 453-ХВ

  • Description

Description

Маска FFP1. Штити од цврсти и течни аеросоли,прашина, честички ПМ 2,5 и ПМ 10 од аеро загадување, Се употребува во текстилна, дрвна, хемиска, фармацевтска, цементна и метална индустрија, земјоделие, градежништво и рударство. Сертификат по европска норма: EN 149:2001+A1:2009. Производител: HONEYWELL-USA