Одело МОДЕРН арт. 2O016

Одело МОДЕРН арт. 2O016

  • Description

Description

Одело МОДЕРН, антрацит боја, составено од палто и панталони со прерамки, со појачување на колената со кордура, изработено од висококвалитетен полиестер памук 245гр.