Одело Пилот фатирано водоодбивно Арт.205-ВН

Одело Пилот фатирано водоодбивно Арт.205-ВН

  • Description

Description

Изработено во два дела: панталони со платка на прерамки и палто, од водоодбивен материјал. Целосно поставено одело со полнило 150гр/м2, штепувано.