Петрохем Арт. 104, 105, 140

Петрохем Арт. 104, 105, 140

  • Description

Description

Изработени од 100% ПВЦ на текстилна подлога, отпорни на амонијак, бензин, нафта, акумулаторска киселина и минерални масла. Должина 27см и 30см.