Шлем флуоросцентен жолт Арт. 400-Ф,Ж

Шлем флуоросцентен жолт Арт. 400-Ф,Ж

  • Description

Description

Изработен од полиетилен со висока густина. Се користи во индустрија и градежништво. Специјално дизајниран за да овозможи удобност при носење. EN 397, 440V