Капа со тврда заштита Vent Cool, тегет Арт.4ка018

Капа со тврда заштита Vent Cool, тегет Арт.4ка018

  • Description

Description

со рефлектирачки ленти и мрежест панел на врвот за вентилација.
EN 812
состав:полиестер/памук, мрежа, ABS, етилен-винил-ацетат