Капа зимска плетена со Insulatex, сива со риги арт.4КА036

Капа зимска плетена со Insulatex, сива со риги арт.4КА036

  • Description

Description

 Зимска капа дизајнира за ладно време со специјално изолиран микрофибер поставата за дополнително задржување на топлината.

Боја: сива со линии.

Состав: Insulatex постава 40гр, основа 100% акрил.