Навлаки за чевли ESD Арт.8ЕУ006-ESD

Навлаки за чевли ESD Арт.8ЕУ006-ESD

  • Description

Description

ESD навлаки за чевли за еднократна употреба.

Изработени од неткаен материјал од полипропилен и проводна лента.

Отпорност 105-7 оми.