Спојница – Кука со отвор 55мм. арт.488-МИГ-55

Спојница – Кука со отвор 55мм. арт.488-МИГ-55

  • Description

Description

Спојница-кука, изработена од лесна легура. Отвор 55мм.
Производство: Европска унија.