Заштитни очила АВАТАР, наддиоптерски арт.7Н020

Заштитни очила АВАТАР, наддиоптерски арт.7Н020

  • Description

Description

Заштитни очила АВАТАР со гумирани рачки за подобро позиционирање,негребечки, незамаглувачки и со антирефлексно стакло.

Специјално дизајнирани да се носат над корективнни наочари, со странична заштита и заштита на веѓите.

Наддиоптерски.

EN 166

EN 170