Комбенизон (скафандер) DELTASAFE со капуљача Арт. 8ЕУ022

Комбенизон (скафандер) DELTASAFE со капуљача Арт. 8ЕУ022

  • Description

Description

Комбенизон (скафандер) DELTASAFE со капуљача, 100% полипропилен 60гр. бела боја, со патент. За еднократна употреба.
Категорија III,
EN ISO 13982-1:2004+A1:2010,
EN 13034:2005+A1:2009,
EN 1073-2:2003,
EN 1149-5:2008.
Type:
EN ISO 13982-1 Type 5,
EN 13034 Type 6
Honeywell