Капа Арт. 8ЕУ001

Капа Арт. 8ЕУ001

  • Description

Description

Еднократни капи изработени од полипропилен. Широко се користи во мноштво на средини вклучувајќи ракувње и преработка на храна и лабораториска работа. Изработени се од Полипропилен со трајни двојни шавови. 100 парчиња во пакување.