Одело класично – Хасап Арт.220-Х

Одело класично – Хасап Арт.220-Х

  • Description

Description

Одело изрзботено специјално по ХАСАП стандард, составено од палто и панталони. Наменето за прехрамбена индустрија.Изработено од материјал 65%пол./35% памук.