Туника женска CLASSIC Арт. 2Т003

Туника женска CLASSIC Арт. 2Т003

  • Description

Description

Туника женска CLASSIC, со скриено копчање со патент, скриен џеб за ножици и еластична трака на грбот. Состав: Kingsmill 210г.