Ракавици електростатски Арт. 159 – коп

Ракавици електростатски Арт. 159 – коп

  • Description

Description

ЕЛЕКТРОСТАТСКИ – КОПЕР Ракавици проткаени со бакарни влакна.Наменети за позиции каде има опасност од експлозии, во електронска индустрија.