Ракавици Ски Арт. 1P011

Ракавици Ски Арт. 1P011

  • Description

Description

Ракавици зимски флис со Tinsulate постава, состав: 100% полиестерски флис со анти-пил финиш, 316 г, Tinsulate постава, 40г.