Ракавици заштитни Impact Арт. 1P030

Ракавици заштитни Impact Арт. 1P030

  • Description

Description

Жолти, со рефлектирачка трака Состав: Синтетичка кожа, Спандекс, Неопрен, PVC EN420 EN388 ANSI/ISEA 105-2011