Ракавици Touchscreen Арт. 1P013

Ракавици Touchscreen Арт. 1P013

  • Description

Description

Ракавици плетени, Touchscreen, состав: 100% акрил, плетка. Специјално дизајнирани да може со нив да се ракува со телефон.