Шлем самоподесувачки Арт. 401

Шлем самоподесувачки Арт. 401

  • Description

Description

Има систем за самоподесување според големината на главата. Изработен од полиетилен со висока густина. Се користи во индустрија и градежништво. Специјално дизајниран за да овозможи удобност при носење. EN 397, 440V