Капа Vent Cool Арт. 4КА006

Капа Vent Cool Арт. 4КА006

  • Description

Description

Капа со тврда заштита Vent Cool, црвена, со рефлектирачки траки и мрежест панел за вентилација. Состав: памук, мрежа, ABS, етилен-винил-ацетат.