Визир за заштита на лицето Арт.4В006

Визир за заштита на лицето Арт.4В006

  • Description

Description

Визир за заштита на лицето

Визир за заштита на лицето на предниот и страничниот дел и дедлумна заштита на главата. Со трака за подесување за добра удобност
Штити од прскање на хемикалии, метални парчиња и парчиња врел метал.
Достапен визир за замена (PW99).
EN 166 1 BT 3 9
ANSI/ISEA Z87.1 +