Шлем Арт. 400-и, 400 реф

Шлем Арт. 400-и, 400 реф

  • Description

Description

Изработен од полиетилен со висока густина. Се користи во индустрија и градежништво. Специјално дизајниран за да овозможи удобност при носење. Достапен е во различни бои