Блуза (туника) Bejkeri, со кратки ракави арт.2БЛ009

Блуза (туника) Bejkeri, со кратки ракави арт.2БЛ009

  • Description

Description

Блуза (туника) Bejkeri, со кратки ракави, со еден џеб за безбедно складирање и еден внатрешен граден џеб.

Бела боја.

Изработена од: Kingsmill 190g.