Маица со кратки ракави HI-VIS, жолта Арт. 2МА005-Ф

Маица со кратки ракави HI-VIS, жолта Арт. 2МА005-Ф

  • Description

Description

Изработена со 2 рефлектирачки траки.

Состав: 100% полиестер.