Подлактици за еднократна употреба 100/1 арт.8ЕУ005

Подлактици за еднократна употреба 100/1 арт.8ЕУ005

  • Description

Description

Подлактици за еднократна употреба, 100 комада во пакување.

Состав: полиетилен, транспарентни.