ЧИЗМИ ГУМЕНИ Арт. 311

ЧИЗМИ ГУМЕНИ Арт. 311

  • Description

Description

Отпорни на вар, индустриски масла, нафтени деривати,
маснотии, киселини и каустична сода, нелизгачки, појачани на пета и прсти,
имаат заштита на зглоб, отпорни на ниски температури.
Материјал: ПВЦ
ЕN ISO 20347 О4 SRC