LEWER CLASSIC S2 Арт. 335

LEWER CLASSIC S2 Арт. 335

  • Description

Description

Изработени од говедска кожа, водонепропусни, антистатик, ѓон отпорен на масла и киселини, шок апсорбер на петица, со челична капа. ЕN345 S2