Кондури високи HRO S3 LEWER, температурно отпорни Арт.370

Кондури високи HRO S3 LEWER, температурно отпорни Арт.370

  • Description

Description

Отпорни до 300 C, изработени од говедска кожа, антистатик ѓон отпорен на масла и киселини.
Со шок абсорбер во пета, водонепропустни, со челична капа и челично платно во ѓонот.
Lewer – Italy.
EN ISO
20345: 2011
S3 SRC HRO