Чизми рибарски до појас со прерамки Арт. 3Ч001

Чизми рибарски до појас со прерамки Арт. 3Ч001

  • Description

Description

Издржливи pvc/nitrile заштитни чизми до појас со челична капа и платно. Кодирани со црвен ѓон за лесна идентификација на заштитни карактеристики. Горен матерјал: PVC/Нитрил Матерјал на ѓонот: PVC/Нитрил ЕN ISO 20345:2011 S5