LEWER CLASSIC S3 Арт. 334

LEWER CLASSIC S3 Арт. 334

  • Description

Description

Изработени од говедска кожа, антистатик, водонепропусни, ѓон отпорен на масла и киселини, со шок апсорбер на петица, со челична капа и челично платно. ЕN345 S3