Кондури ниски црни ALIMENTARE S2 арт.3КН004

Кондури ниски црни ALIMENTARE S2 арт.3КН004

  • Description

Description

Ниски кондури, microfiber, шок абсорбер на пета, челична капа, нелизгачки.

Достапни во црна и бела боја.

Произведени од LEWER – ITALY.