Дуксер Hi-Vis Арт. 2Д005

Дуксер Hi-Vis Арт. 2Д005

  • Description

Description

Дуксер Hi-Vis, жолт, со рефлектирачки траки, со анти-пилинг доработка.

Состав: 100% полиестерски флис со анти-пил финиш, 300г.

Труп: 100% Polyester Mesh 60г

Ракав: 100% Polyester Taffeta 60.