Одело МОДЕРН ,црно арт.2О016-ПП-А/Ц

Одело МОДЕРН ,црно арт.2О016-ПП-А/Ц

  • Description

Description

Одело Модерн, антрацит боја, составено од палто и панталони со прерамки, панталоните се со појачана кордура на колената. Изработено од висококвалитетен полиестер/памук 245гр.