Кондури ниски ЕТНА S1P, LEWER арт.3КН051

Кондури ниски ЕТНА S1P, LEWER арт.3КН051

  • Description

Description

Изработени од говедска кожа, поставени, антистатик, со ѓон отпорен на масла и киселини, со шок апсорбер на пета, со челична капа и композитно платно.
EN 345 S1P
LEWER 100% made in Italy