Мантил машки за прехранбена индустрија арт.2М008-БЕЛ

Мантил машки за прехранбена индустрија арт.2М008-БЕЛ

  • Description

Description

Мантилот има сокриено предно закопчување и преден сокриен џеб.
Изработен од: Kingsmill 65% полиестер 35% памук 190g.