Мантил женски за прехранбена индустрија 2M007

Мантил женски за прехранбена индустрија 2M007

  • Description

Description

Мантилот има сокриено предно закопчување и преден сокриен џеб.
Изработен од : Kingsmill 65% полиестер 35% памук 190g.