Галоши бели арт.340-ГАЛ

Галоши бели арт.340-ГАЛ

  • Description

Description

Обувки изработени од ПВЦ.

Нелизгачки, отпорни на масла,водоотпорни,

Наменети за прехрамбена, фармацевска индустрија.

Бела боја.