Маица со долги ракави, 100% памук арт.286-М-ДР-Ц

Маица со долги ракави, 100% памук арт.286-М-ДР-Ц

  • Description

Description

Поло памучна маица со долги ракави.

Состав: 100% памук.

Црна боја.