Чизми до колена, бели, О4 арт.340-БЕЛ

Чизми до колена, бели, О4 арт.340-БЕЛ

  • Description

Description

Чизми до колена отпорни на вар, индустриски масла, нафтени деривати,маснотии, киселини и каустична сода.

Нелизгачки, појачани на пета и прсти, имаат заштита на зглоб, отпорни на ниски температури.

Бела боја.

ЕN ISO 20347 О4 SRC