Одело Фреш Арт.2O002

Одело Фреш Арт.2O002

  • Description

Description

Составено од блуза во “V” израз со кратки ракави, 1 џеб на градите, 1 џеб на задна страна, 2 џеба на предна страна и пантолони со ластик.

Состав: 35% памук/65% полиестер