Одело Титан со флуо траки Арт.203-ФТ

Одело Титан со флуо траки Арт.203-ФТ

  • Description

Description

Од два дела: панталони со платка на прерамки и палто со патенти. Со флуоросцентна трака на палтото и панталоните.Изработено од материјал 65%пол./35%памук.